Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus

Kaspersky Password Manager Cloud 1 PC ani: 1, noua

KL1956OCAFS
Rating 
Iti ofera acces usor la conturile tale plus un seif digital securizat pentru toate datele sensibile - CNP, carduri bancare si alte date personale pe computere desktop, laptopuri si dispozitive mobile care ruleaza Microsoft Windows, macOS, Android sau iOS
43,72 lei
cu TVA
Cantitate
In Stoc

 

Tranzacțiile electronice sunt 100% sigure. Folosim protocolul HTTPS

 

Livrăm la cerere prin orice curier rapid sau de la sediu

 

Verificarea coletului la primire

Descriere

Iti ofera acces usor la conturile tale plus un seif digital securizat pentru toate datele sensibile - CNP, carduri bancare si alte date personale pe computere desktop, laptopuri si dispozitive mobile care ruleaza Microsoft Windows, macOS, Android sau iOS pentru a va pastra toate datele in siguranta si in sincronizare.

Protejeaza-ti identitatea digitala.
Cand folosesti Kaspersky Password Manager pentru a te inregistra, poti fi sigur ca datele tale sunt protejate: toate datele confidentiale sunt criptate si stocate intr-o baza de date dedicata de pe PC. Programul creeaza parole extrem de puternice si previne furtul datelor de identificare. Kaspersky Password Manager face ca orice experienta digitala sa fie sigura si accesibila.

Generare de parole puternice

Siguranta datelor tale este direct legata de complexitatea parolelor. Utilizatorii au adesea parole identice sau similare pentru conturi multiple, ceea ce inseamna ca, prin spargerea unei singure parole, un infractor cibernetic poate cu usurinta sa acceseze mai multe conturi. Generatorul de parole integrat in Kaspersky Password Manager poate crea parole puternice care sunt extrem de dificil de spart.

Versiune portabila prin intermediul unei unitati flash
Versiunea portabila Kaspersky Password Manager furnizeaza accesul la parole in timpul activitatii pe orice computer, fara a fi necesara nicio instalare. Versiunea portabila poate fi lansata de pe diferite dispozitive mobile, inclusiv de pe unitati flash. Daca dispozitivul este ulterior inlaturat, Kaspersky Password Manager blocheaza automat baza de date a parolelor si elimina orice urma a parolei utilizata in computerul gazda.

Completare automata a formularelor foarte lungi
Formularele de pe site-uri solicita adesea introducerea informatiilor personale precum numele complet, data nasterii, sexul, adresa de e-mail, numarul de telefon, tara de origine etc. Kaspersky Password Manager poate sa completeze automat astfel de formulare, folosind informatia furnizata in prealabil. Numeroase cartele ID pot fi utilizate pentru a stoca separat informatii personale sau de afaceri.

Conturi multiple pentru un singur serviciu web
Uneori, mai multe parole trebuie stocate pentru acelasi site. De exemplu, poti avea mai multe casute de e-mail, fiecare cu un alt scop, dar inregistrate la acelasi client de e-mail. Kaspersky Password Manager poate stoca mai multe nume de utilizatori pentru un singur furnizor si poate verifica pe care vrei sa il folosesti pentru a te inregistra.

Creare automata a copiei de rezerva pentru baza de date
Kaspersky Password Manager creeaza automat o copie de rezerva a bazei de date care contine parolele, de fiecare data cand aceasta este modificata. Parolele pot fi recuperate cu usurinta daca baza de date curenta este alterata sau daca doresti sa te intorci la o versiune anterioara.

Protectie eficienta impotriva inregistratoarelor de taste
Un inregistrator de taste este un program periculos care urmareste tastarile de pe calculatorul victimei, pentru a fura datele personale ale utilizatorului, precum parolele. Kaspersky Password Manager introduce parolele fara a utiliza efectiv tastatura, protejand astfel eficient datele personale impotriva inregistratoarelor de taste.

Protectie impotriva atacurilor de tip phishing
Phishing-ul este o activitate ostila prin intermediul careia un infractor cibernetic invita utilizatorul sa viziteze un site, pentru a-l determina pe acesta sa isi divulge ulterior informatiile personale. Kaspersky Password Manager descopera atacurile de tip phishing, asigurandu-se de autenticitatea unui URL inainte de inregistrarea pe un site.

Detalii ale produsului
Kaspersky
KL1956OCAFS
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Kaspersky Secure Connection 5 PC  ani: 1, noua

Kaspersky Password Manager Cloud 1 PC ani: 1, noua

Iti ofera acces usor la conturile tale plus un seif digital securizat pentru toate datele sensibile - CNP, carduri bancare si alte date personale pe computere desktop, laptopuri si dispozitive mobile care ruleaza Microsoft Windows, macOS, Android sau iOS
Scrie-ti recenzia

Urmariti-ne pe Facebook